По време на събитието ни на 23 март   д-р Георги

...
По време на събитието ни на 23 март   д-р Георги
Коментари Харесай

Д-р Георги Тодоров: „СЗО – машина за контрол“

По време на събитието ни на 23 март   доктор Георги Тодоров ще приказва по една болна за цялото ни общество тематика.

Темата е международното опазване на здравето, порочните му политики и има ли излаз от всичко това за елементарния човек, който желае просто да живее здрав, радвайки се на дълбоки старини, дружно с обичаните хора.

Какво научихме от двегодишния опит за всяване на боязън в света? Провал или триумф бе това за глобалиситите и какво още замислят? Д-р Георги Тодоров ще разкрие подмолните планове на СЗО и по какъв начин можем като жители да дадем отпор на въвеждането на въглеродния налог, цифровите пари и ограничението на свободата на личността.

Георги Тодоров е доктор с 27-годишен стаж. Завършил е медицинския факултет на МУ, Варна, има специализация по „ Клинична лаборатория “ в МУ, Плевен. Магистър е и по здравен мениджмънт от Икономическия университет във Варна. Той е абстрактен архитект, съветник по основаването и пръв завеждащ на Отделението по инфекциозни заболявания и СПИН на Централната районна болница – Кейп Кост, Гана. Съосновател и шеф на лаборатория „ Медикал Инвест – МДЛ Прима Лаб Русе “, ръководител е на УС на съдружие „ Буллаб “, представител е за България в Евролаб и в Европейската комисия.

ПРОГРАМА И ЛЕКТОРИ

Отваряме вратите в 8.30 ч.!

09:00 - 09:10
Откриване
09:10 - 10:00
Иво Величков
СугестоПатия

10:10 - 11:00

Храна за духа

11:10 - 12:10

Революция на съзнанието

12:10 - 13:10
Обедна отмора

13:10 - 14:00

доктор Георги Тодоров
СЗО – машина за надзор

14:10 - 15:00

проф. Иво Христов
Бездната на самоунищожението

15:10 - 16:00

Ваджра Теджас
Избери свободата!

16:00 - 16:30
Йордан Камджалов
Победата е наша!

КОГА: 23 МАРТ 2024, събота, 8.30 - 16.30 ч.
КЪДЕ: Софийска опера и балет
БИЛЕТИ:
от, отдаден на събитиетона място на касата на Софийска опера и балетна място в деня на събитието, в случай че има останали местаБилети за онлайн лъчение през youtube:
от уеб страницата на Списание 8
Всички, закупили билет, ще получат след това видеозапис с лекциите на ел.поща, която са показали в поръчката си. Участниците, които участват в залата, ще могат да си изберат на място и 4 броя от обичаното Списание 8 като подарък.
В предверието на залата на Софийската опера и балет ще има и щанд, където може да си закупите определени книги, новите броеве на списанието, рекламни тениски и торбички, както и да се абонирате.

Очакваме ви!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР